divendres, 7 d’agost del 2009

Qui som?

Al 2007, un grup de persones que havíem estat a l'Equador fent un voluntariat amb l'organització local Fundación Jóvenes para el Futuro (FJF) vam decidir unir esforços i engegar una petita entitat a casa nostra. Així va nèixer l'Associació per al Suport Social a Tungurahua-Equador.

El nostre objectiu és recolzar el projecte educatiu de l'FJF, que permet que més d'un centenar de nens i nenes accedeixin a l'educació, té en marxa projectes integrals de suport a infants i les seves famílies i col·labora en altres projectes solidaris a la província del Tungurahua, a l'Equador.

Des de la nostra seu a Barcelona, aportem un granet de sorra gràcies a la col·laboració dels socis i sòcies de l'associació. Amb els fons que recollim contribuim a la continuitat de l'escola popular que té en marxa la Fundación Jóvenes para el Futuro: contribuim a finançar part dels sous de mestres i treballadors socials, col·laborem en l'alimentació dels nens i nenes, recolzem part dels serveis bàsics de l'escola, etc.

Sabem que si donem suport a l'escola, també l'estem donant als menors i les seves famílies i que, apostant per l'educació apostem pel futur i pel desenvolupament.