dijous, 21 de juliol del 2011

420 euros recollits al concert Rock per l'Equador!

Amb retard, però no volíem deixar de explicar-vos com va anar el concert Rock per l'Equador, que vam celebrar el 26 de febrer a favor de la fundació Jóvenes para el Futuro. L'objectiu era recaptar fons per comprar material escolar i fer algunes millores a les aules de l'escola que la fundació té en marxa a Ambato (Equador). I ho hem aconseguit! En total, 420 euros (un 569 dòlars).

Volem donar les gràcies a No Reference, Outside i Old Star Covers, que van tocar de manera desinteressada; a l'Espai Jove BocaNord, per col·laborar oferint el seu local; a totes les persones que van venir al concert i a aquelles que, tot i no poder venir, van voler participar amb un donatiu. Aquí teniu alguns moments del concert:





El projecte principal de la Fundación Jóvenes para el Futuro és l'escola popular Isabel Vázconez, que ofereix l'oportunitat d'estudiar a infants i joves de famílies desfavorides de la ciutat d'Ambato, a l'Equador. Des de Barcelona, recolzem aquest projecte a través de l'associació Tungurahua.